Fotografie op locatie

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig gebied met eeuwenoude landschappen. De afgelopen decennia is flink geïnvesteerd in de flora en fauna. Goed natuurbeheer en natuuronderhoud blijven belangrijk voor dit unieke landschap. Voer je zo’n natuur- of landschapsproject uit en wil je dit goed in beeld brengen? Schakel mij in als natuurfotograaf. 

Wat wordt het verhaal?

Ik ga voor maximaal resultaat. Daarom hoor ik graag wát jullie precies willen. Om wat voor project gaat het? Welk verhaal wil je vertellen met mijn beelden? Welke sfeer moeten de foto’s hebben? En in welke omstandigheden: het jaargetij, het weer, het moment op dag. Als natuurfotograaf richt ik me volledig op de Utrechtse Heuvelrug. Ik voel me verbonden met dit gebied en ken het door en door. 

Publicatie online en offline

Belangrijk is het doel van de projectfoto’s. Wil je mensen hiermee informeren óf moeten ze een wervend karakter hebben? De projectfoto’s die ik maak vinden hun weg naar websites, social media, magazines en jaarverslagen. En bijvoorbeeld ook presentatiewanden in bezoekerscentra. 

Foto’s van de Utrechtse Heuvelrug? Neem contact op

Zoek je professionele natuurfoto’s van de Utrechtse Heuvelrug? Ik maak unieke beelden voor projecten, publicaties (online en drukwerk) én voor rustgevende fotowanden in het kantoor. 

Impressie van de mogelijkheden

Foto voor entree bord bij natuurgebied landgoed Beerschoten
Foto’s op informatiepanelen in het bezoekerscentrum

Kies ook voor professionele foto’s van jouw project

Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact op. Of bel: 06 – 5478 3031.