passie voor natuur

LANDSCHAPSFOTOGRAAF SJAAK DEN BREEJE

 

“Het landschap en de natuur om ons heen in beeld brengen, dat is mijn passie!”

Ik fotografeer vooral rond mijn woonplaats;
de bossen op de Utrechtse Heuvelrug, het waterrijke Kromme Rijn gebied
en de landgoederen rond Utrecht.

Het landschap en de natuur om ons heen in beeld brengen, dat is mijn passie! Ik fotografeer vooral rond mijn woonplaats; de bossen op de Utrechtse Heuvelrug, het waterrijke Kromme Rijn gebied en de landgoederen rond Utrecht.


Laatste blogs

 

Nieuwe blogs ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief
 

“Dwalend door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De natuur ontwaakt, een uitbundig vogelconcert, ochtendnevel boven het water en de eerste zonnestralen die door de bomen priemen. Genietend van de mooiste plekjes.”


– LANDSCHAPSFOTOGRAAF –

Ga je mee?

Portfolio

 

 
Fine Art prints in top kwaliteit

Bos aan de muur

De beleving van het bos ook thuis aan de muur?
Ik heb een mooie collectie aan unieke foto’s van de Nederlandse natuur, waaronder veel van de Utrechtse Heuvelrug. Deze foto’s zijn verkrijgbaar op verschillende soorten materialen zoals aluminium, canvas, hoogwaardig papier en behang.
Interesse in zo’n prachtige landschapsfoto of wilt u er een laten maken van uw favoriete stukje natuur? Informeer naar de mogelijkheden!

Meer voor aan de muur…