Een heel jaar lang elke maand een uniek beeld van de Utrechtse Heuvelrug, waarin de diversiteit van een van de mooiste natuurgebieden in Nederland herkenbaar is! De Utrechtse Heuvelrug kent enorm veel variatie door de combinatie van bossen, heidevelden en stuifzandgebieden. En soms waan je je zelfs in het buitenland als je bezig bent met een stevige klim, zoals naar het hoogste punt van het gebied: de Amerongse Berg.

Utrechtse Heuvelrug 2023 kalender
Bestel ‘m in de webshop!

  • 19,50

De Jaarkalender Utrechtse Heuvelrug 2023 bevat 12 sfeervolle foto’s die dit unieke gebied fraai in beeld brengen. Niet alleen de landschappen, maar ook het wild dat je – met een beetje geluk – zomaar kunt tegenkomen tijdens je wandeling. De ree, zwarte specht en de das zijn bekende bewoners van de Utrechtse Heuvelrug.

De kalender is CO2-neutraal gedrukt op 100% duurzaam en gerecycled papier, voorzien van het ecolabel. Door het hoogwaardige 200 gr. papier en de zijdeglans afwerking komen de foto’s volledig tot hun recht! De omslag van de kalender is gedrukt op 250 gr. papier.

Om de kalender compleet te maken is elke foto is voorzien van een locatie en omschrijving.

Op de overzichtspagina zijn alle foto’s weergegeven en voorzien van de gebiedsnaam waar de foto gemaakt is en een korte toelichting over wat er afgebeeld staat.

Persoonlijke noot: “Deze kalender biedt een selectie foto’s van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug, zowel van landschappen als de dieren die er leven. Ik wil zeker niet de illusie wekken dat ik hiermee een uitputtend beeld geef van het gebied. Met deze kalender wil ik juist de schoonheid ervan laten zien en iedereen aanmoedigen om de Utrechtse Heuvelrug zelf te ontdekken en te beleven. Daarnaast probeer ik met mijn foto’s een bijdrage te leveren aan het creëren van meer respect en waardering voor de natuur.

De kalender heeft een aantrekkelijk formaat van 30 x 42 cm (breedte x hoogte, A3). Elke maand biedt een prachtige foto passend bij het seizoen en een handige maandplanner voor het noteren van afspraken.

Bestel nu de Kalender Utrechtse Heuvelrug 2023 – Puur Natuur!

Waarom kiezen voor deze kalender?

  • 12 unieke foto’s van de natuur op deUtrechtse Heuvelrug
  • afgestemd op de tijd van het jaar
  • handige maandplanner voor het noteren van afspraken
  • CO2-neutraal gedrukt op hoogwaardig 200 gr. ecolabel papier
  • formaat 30 x 42 cm (A3)
  • mooi en duurzaam product voor een heel jaar rond aan de muur
  • steun de natuur! (lees hier meer over)