Unieke fotowanden, fotobehang en foto decoraties

Maak je werkomgeving nog mooier met foto’s van de Utrechtse Heuvelrug. Met mijn camera maak ik sfeervolle natuurbeelden die rust uitstralen. Je rúikt de natuur bijna. Met mijn foto’s creëer je smaakvolle wanddecoraties en zelfs complete fotowanden. Jouw medewerkers en bezoekers zullen het waarderen.

Meer dan 10.000 beelden

Wekelijks trek ik gemiddeld twee keer per week de wandelschoenen aan, de Utrechtse natuur in. Vanaf zonsopgang bezoek ik bijzondere plekken. Daarbij laat ik me leiden door het licht en de sfeer van het moment. Inmiddels heb ik een beeldbank van meer dan 10.000 beelden. Elke foto is anders. Vertel me wat voor foto je wilt en ik ga voor je op zoek. Grote kans dat het perfecte plaatje er bij zit.

Zit jouw foto er niet bij? Dan kan ik voor je op pad gaan om dat ene beeld te maken. Bedenk dat ik ben gebonden aan de omstandigheden van het moment, vooral het jaargetijde.

Kijk ook eens in mijn portfolio, hier staat een selectie van de foto’s uit mijn beeldbank.

Digitale aanlevering of álles geregeld

Ik lever het fotobestand digitaal aan. Als je wilt, regel ik ook het drukken van de foto op het juiste materiaal en de plaatsing. Hiervoor werk ik samen met specialisten. Een fotowand kan je bijvoorbeeld aanbrengen als fotobehang, maar ook afdrukken op een geluiddempend doek. 

In steeds meer werkomgevingen

Met mijn foto’s creëer je een metersbrede fotowand. Je haalt daarmee de natuur naar binnen. En dat wérkt, want uit meerdere onderzoeken blijkt dat alleen al het kijken naar natuurfoto’s stressverlagend werkt. Bijzonder toch? Daarom hangen in steeds meer werkomgevingen natuurfoto’s. Denk aan kantoren, ziekenhuizen en andere gebouwen. Binnenkort ook in júllie kantoor?  

Impressie van de mogelijkheden

Kies ook voor natuurfoto’s in je kantoor

Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact op. Of bel: 06 – 5478 3031.