Over mij

Mijn naam is Sjaak den Breeje, allround natuurfotograaf met een focus op landschappen en bossen. Een groot deel van mijn foto’s is gemaakt in de buurt van mijn woonplaats De Bilt. Midden in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug en de landgoederen rondom Utrecht.

Fotografie is voor mij de ideale combinatie van buiten zijn en creatieve expressie. Het begon allemaal zo’n 10 jaar geleden tijdens een prachtige reis naar o.a. de Rocky Mountains en Yellowstone en is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie!

De afgelopen jaren zijn mijn foto’s gepubliceerd in verschillende media waaronder Zoom.nl Magazine, Landscape Photography Magazine en de National Geographic kalender.

Neem gerust contact met mij op voor vragen over of reacties op mijn fotografie en volg me op Facebook en Instagram.

Sjaak den Breeje Photography - Natuurfotografie Utrechtse Heuvelrug